torsdag 13 november 2008

Tonåring

Tydligen fanns fiskintresset redan då.

Det här är i blomaffärhuset (Numera loppisen) på inflyttningsfest kommer inte ihåg om det var Nicke som flyttade in eller nån annan av hans polare .Hur som vet jag att Nicke hade med sig ett ölfat från hotellet som dom riggade upp i den hammabyggda baren.


Det fanns en tid då jag var tonåring även om jag förträngt det så minns andra .som Mija som lagt upp hysteriskt roliga bilder på fejjan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va !!! hade Nicke inflyttningsfest i blomaffärshuset han bodde ju aldrig där ???? har jag bllivit heeelt senil eller ????
för övrigt har jag glömt va skitsnygg du var i rött hår, men jag minns att du som tonåring bytte hårfärg en gång i veckan....annars får man konstatera att det var mycket man inte visste om när ni var tonåringar. vem är killen i det röda håret ??

Ida sa...

Om du läser texten noggrant så ser du att jag skrivit att jag inte kom ihåg fall han bodde där troligare var att det var nån av hans polare. Killen i det röda håret känner jag igen men kommer inte ihåg vem det är men det var ialf en polare till nicke det me.